Poštovani,

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam naše poduzeće koje već dugi niz godina suradnju s vrhunskim hotelskim kućama čini osobitom i uspješnom.
U Hrvatskoj smo ekskluzivni distributer proizvođača hotelske kozmetike ADA Cosmetics International iz Njemačke te ALLEGRINI Amenities iz Italije.
Kakvoća proizvoda bazira se na prirodnim materijalima koji se kontinuirano kontroliraju laboratorijskim testiranjem. Svi su proizvodi također dermatološki provjereni te zadovoljavaju najnovije zahtjeve EU-e.
Prednost koju ovakvi proizvodi donose jest činjenica da uz vrlo mala ulaganja možete postići da se gosti u Vašem objektu osjećaju posebno i dobrodošlo.
Za još učinkovitiji efekt nudimo mogućnost personalizacije proizvoda za koje se odlučite.

Distributeri smo također hotelske opreme i namještaja renomiranih europskih proizvođača, te neprestano sudjelujemo u renovacijama hotela i ostalih ugostiteljskih objekata.

Naše dosadašnje iskustvo hotelskog opskrbljivača naučilo nas je da je prvi dojam najbolji način da gost bude zadovoljan te da Vašu hotelsku kuću preporuči drugima. Iz tog razloga konstantno se prilagođavamo individualnim potrebama gostiju, koje doznajemo istraživanjem tržišta, kao i kroz izvrsne kontakte s Vašim osobljem u domaćinstvima, odjelima nabave i direktorima hotela.

Moto našeg poduzeća je „just in time“, to jest u pravo vrijeme na pravom mjestu, u potrebnim količinama i bez reklamacija. To postižemo svojim predanim radom i profesionalnim ponašanjem, što također zahtijevamo od naših dobavljača. Unaprijed se radujemo poslovanju s Vama.

Želimo Vam uspješnu turističku sezonu i puno oduševljenih gostiju!

S poštovanjem,
Vaš partner COMMO